1. premie: 20.000 euro og en tur til Karibien.
Dete er en premie som går til vinneren av hele rennet, og det er mest sannsynlig en veldig sprek utøver som vinner denne. Det kommer til å være tøff konkurranse om å vinne rennet, så her har vi satt premien høyt. Føler du at du har det som trengs for å vinne 1. Premien?

2. premie: 10.000 euro og en reise til Praha.
Denne premien går til personen som kommer like etter vinneren av rennet. Derfor vil vi gjerne at denne personen også skal få en premie å kose seg med. Det er hardt arbeid som ligger bak alt det utøveren gjør i rennet. Derfor er det på sin plass at man får en fin premie. 2. Plassen kan også ta seg en tur til Praha for å slappe av etter rennet, og det vil bli en fin avkobling for utøveren. Vinneren av denne premien kan selv få bestemme når turen skal brukes.

2. premie: 5.000 euro og en tur med Hurtigruten i Norge.
Personen som kommer på 3.plass har ikke gjort en dårlig jobb heller, men får ikke den samme premien som nr. 1. Derimot er det en tur med Hurtigruten som ligger og venter. Det vil også være en betydelig pengesum i premie som vinneren av den kan bruke som man vil. 3. Plass vil være med på pallen ved premieutdelingen og mottar mange tusen norske kroner. Vi takker våre sponsorer som er med på å stille med premier til deltakerne. Det er ikke alle renn i landet som har muligheten til å gi ut premier på dette nivået, så derfor er vi veldig takknemlige for at deltakerne kan få såpass mye av oss her i Nordics 2010.

Alle deltakere må betale en påmeldingsavgift for å være med i rennet, og denne avgiften er med på å dekke administrasjonskostnader og en del av premieringen. Det koster 879,- å melde seg på, og da får man en overtrekksjakke og startnummer. Du velger selv om du vil gå med overtrekksjakken, men startnummeret må du ha på deg, ellers kan du bli disket fra hele rennet. Det vil vi ikke ha noe av, så derfor oppfordrer vi alle til å ta vare på dette nummeret fra start til slutt. Premiene som ligger og venter på pallplassene er sponset av Lånepenger24.no og noen reisebyråer. Det er veldig fint å ha noen som hjelper til for at dette skal bli en av vinterens store eventer i Oslo, og det gir oss muligheten til å gjenta dette år etter år.